Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GONDOLATAITOK-ÜZENETEITEK

2012.07.19

 

 

 

 Üdv. Mindenkinek ! 

Üzeneteiteket ebben a menüben írhatjátok le,bármiről,bármit írjatok nyugodtan,ami a szíveteket nyomja,vagy ami éppen foglalkoztat Benneteket ! Természetesen megkérek Mindenkit-moderált hangnemben tegye közzé üzenetét ! Köszönöm ! Titkosíró 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kevi

(Hannah, 2012.09.14 21:52)

Sziasztok!nagyon tetszik az oldal és úgy gondolom hogy együtt fel is dobhatnànk nagyon jòkat tudnànk itt csevegni gondolatokat kibeszélni stb.
A face is érdekes dolog több hònapja nem élem mert idegesìtőek rajta az emberek miért kell azt a vilàggal tudatni h éppen ki mit csinàl..Wcre megyek eszek stb. Sajnàlom azt h a gyerekeknek màr ezek miatt a dolgok miatt gyermek koruk sincs..ők nem àrokban a macskàznak nem bandàznak az utcàn hanem csak kockulnak...sajnàlom őket mert emlékszünk mind milyen az igazi gyermek kor!:-(

nem értem

(?, 2012.09.16 23:13)

Minek csinàl valaki ilyen oldalt ha soha nem nézi és ugy làtom nem is vàlaszol...érdekes

Mohács

(Nagy Erika, 2012.08.20 13:51)

KEDVES NŐ,ÉS ASSZONY TÁRSAIM!

SZERETNÉLEK TITEKET FIGYELMEZTETNI A PÁROM.HU,azonosítója:1029479,ÉS A LOV .HU TÁRSKERESŐBEN Ffeco5508.al VIGYÁZZATOK DE NAGYON.NAGY ÍVBEN KERÜLJÉTEK EL!!!!!!

:)

(csak egy lány, 2012.07.28 12:42)

Írhatnál a facebookos kapcsolatokról annak előnyeiről és hátrányairól is egy cikket :) köszi

Re: :)

(csak egy lány-nak és facebook fan-nak, 2012.07.28 16:14)

Sziasztok! Köszi a face témát,éppen aktuális,és hasonló ötletek,gondolatakok "fogalmazódnak "a fejemben.Ígérem,ha erről írok:Nektek címzem a Gondolataim menüben ! Üdv Nektek! :)

Re: Re: :)

(Titkosíró :D, 2012.08.12 01:15)

facebook fan!
Akkor itt is mindenkivel baj van nem? ;)
Nevetséges,hogy egy 'titkosírónak' küldöd azt a kérés,hogy írjon azokról,akik álnéven vannak F.B -on :D
Ráadásul álnéven írod ezt :D :D

haly

(facebook fan, 2012.07.28 12:46)

Szia kedves titkosíró! Írhatnál az olyan emberekről is akik a facebookon áll néven vannak fent. Sztem az olyan emberek nem normálisak. Sztem valami baj lehet az olyan emberekkel... köszi :)

Ismeretlennek üzi

(Titkosíró, 2012.07.24 08:33)

Szia Ismeretlen!Az ÜZENŐFAL nem poénból van készítve.A célja,hogy akárki(pl.:Te is) bármilyen üzenetet hagyhat a "VILÁG"-nak,ismeretlennek,ismerősnek,csak úgy önmagának...A kedvenc linkjeim azt mutatják,mik az én érdeklődési köreim-bár ha mindet beillesztettem volna,lehet,hogy olyan hosszú lista keveredett volna belőle,hogy a monitor gyártó cégek nem vízszintes téglalap,hanem függőleges téglalap formájú monitorokat gyártanának ezentúl... :D Csatlakozz hozzánk,ha van kedved-ha nincs:nem kötelező! Üdv.:T.

üzenet

(Ismeretlen :(, 2012.07.22 14:32)

Sziasztok!Véletlenül bukkantam ma erre az oldalra.Gondoltam,hogy ha már itt vagyok,hagyok üzenetet.Nem tudom,hogy "poénból",vagy komolyan írjátok-e az oldalt.Én mégis leírom most,hogy kicsit a témát feldobhatnátok.Mármint konkrétan azt látom,hogy a kedvenc linkekben több féle "érdeklődési"kör van,az jó,de úgy látom,hogy azokról nincsen megemlítve semmi,hogyan és miért kerültek egy "csevegő"oldalra...Lehet,hogy csak én vagyok ilyen elfogult-aki igazi KOCKA. :)

kocka rajongó :P

(Anonymusrapper, 2012.07.19 17:37)

jó volt a kockaságos bejegyzésed :) én is kocka vagyok. igazi facebook függő :D és honlap író, bár engem főleg a zene érdekel :) írhatnál a zenéről is vmi érdekes gondolatot, TITKOSÍRÓ! :P

Re: kocka rajongó :P

(Titkosíró, 2012.07.20 08:58)

Szia Anonymusrapper ! Már a neved alapján kitaláltam,hogy rap-rajongó vagy! :) Én nem igazán ismerem ezt a műfajt,de próbálok Csak Neked erről a témáról írni-bár nem garantálom,hogy tetszeni is fog,mert teljesen eltérő az én zenei ízlésvilágom,mint a Tied...Üdv.:"T."